Sortides escolars

11 activitats escolars sobre l’alimentació sostenible i saludable

11 activitats escolars sobre l’alimentació sostenible i saludable

L’alimentació és un factor clau per avançar cap a la sostenibilitat de la vida humana al planeta. Per això et proposem 11 activitats escolars sobre l’alimentació sostenible i saludable per despertar l’esperit crític dels infants i joves en relació a l’emergència planetària. Sortides d’un dia per a Infantil, Primària i Secundària.

La importància de la immersió lingüística en anglès

La importància de la immersió lingüística en anglès

Les activitats d’immersió lingüística en anglès amb monitoratge nadiu són una bona eina perquè els infants aprenguin anglès de manera integral. A partir d’activitats immersives els infants i joves podran aprendre de primera mà coneixements, vocabulari, expressions… per viure 100% en anglès!

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai