El Fòrum d’AMB sobre Sostenibilitat aposta per l’educació per combatre el canvi climàtic

Aquest dijous 26 de novembre ha tingut lloc el I Fòrum Metropolità d’Educació per a la Sostenibilitat, a la seu de l’AMB, (Barcelona), organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la col·laboració de Fundesplai, que ha tingut per objectiu l’intercanvi d’experiències i recursos per treballar amb la màxima coordinació per un territori educador en matèria de sostenibilitat.
Tant les ponències com els tallers han posat de relleu la importància dels esforços en educació per a la sostenibilitat com a eina per aturar el canvi climàtic.
Al fòrum han participat tècnics d’ajuntaments metropolitans, mestres i alumnes, educadors, i investigadors en el camp de l’educació, comunicació i participació per a la sostenibilitat, i d’altres agents actius en l’educació per a la sostenibilitat del territori metropolità.
La jornada ha comptat amb les ponències “Sensibilització, responsabilització i… ACCIÓ!”, de Miquel Àngel Prats, Director dels estudis de grau d’Educació Infantil a la FPCEE Blanquerna-URL, i “El canvi climàtic: explicar-lo de manera senzilla és possible?”, de Javier Martín Vide, Catedràtic de Geografia Física de la Universitat de Barcelona, llicenciat en Ciències Matemàtiques i doctor en Geografia i Història. Coordinador del Grup d’Experts sobre el Canvi Climàtic de Catalunya.
A més hi ha hagut diferents espais d’intercanvi d’experiències sobre sostenibilitat per alumnes de primària, secundària, mestres, famílies i entitats d’educació en el lleure.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai