El passat dijous dia 22 d’octubre al Prat de Llobregat es va celebrar el III Fòrum de la Xarxa d’Escoles Col·laboradores (XESC) del Baix Llobregat Primària.

Les escoles adherides a la  XESC del Baix LLobregat es van reunir per intercanviar les seves experiències, aquest cop, al voltant de l’hort escolar, amb l’objectiu de fer créixer els seus projectes de forma més transversal a nivell curricular i a nivell de participació.

A la trobada van participar tant professors/es com alumnes

El professorat va debatre sobre tres ponències:

Després van fer un intercanvi d’experiències i una dinàmica per tal de poder tenir el resultat de “Com treballar l’hort de forma innovadora” i de “Com resoldre les principals dificultats quan treballem amb l’hort”.

Pel que fa als alumnes, es va fer un intercanvi d’experiències per conèixer i valorar les accions que desenvolupen els centres escolars participants de forma col·laborativa, compartint com desenvolupa cada centre la seva experiència i destacant entre la resta de participants quin és el tret més destacable de la seva proposta i com podria millorar.

Després van fer diversos tallers: planeta aula, Mou-te amb els 4 elements i El medi que habito. 

Acció conjunta

La trobada va finalitzar amb un taller de difusió entre  la ciutadania del Prat de les activitats desenvolupades durant la jornada obsequiant a les persones que passaven per la Plaça Catalunya en aquell moment  amb un petit plançó d’enciam per conrear a casa.

Podeu veure un vídeo resum al PratTV de la jornada aquí.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai