El dia 2 de maig és el Dia Internacional contra el bullying i ho hem commemorat al temps educatiu del migdia i als esplais durant tota la setmana fent un ball col·lectiu amb la cançó RISPECT del grup Xiula.

Cal posar de moda els valors de la convivència com el respecte, l’empatia i la cura per educar per a unes relacions més sanes i respectuoses i per a una societat lliure de violències, tal com expliquem a la proposta pedagògica Encoratja’t

Perquè combatre la violència requereix el compromís de tothom; des dels infants fins als mestres, educadors, famílies i tota la comunitat educativa. Per això fem una crida ahir, avui i cada dia: #mou-te contra el bullying!

 

Vídeos creats pels nens i nenes dels menjadors escolars

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai