Un dels dies més bonics i més celebrats de l’any és el 23 d’abril, la Diada de Sant Jordi! Es converteix en un dia en què l’amistat, l’amor, la lectura, l’educació i la cultura prenen tot el protagonisme a la resta de coses.

I és que contes, llibres, roses i dracs prenen els carrers, els centres educatius, els esplais, les cases i tots els racons que ens puguem imaginar, són els protagonistes totals d’aquest dia tan important a casa nostra.

I a les escoles en les quals participem activament en el Temps Educatiu del Migdia no es queden enrere, són molts els infants que han volgut celebrar aquest dia creant manualitats, objectes i decoracions perquè el dia de Sant Jordi tingui tota l’essència que requereix. Us deixem amb un recull d’imatges d’algunes escoles.

Moltes gràcies nens, nenes, educadors i educadores! Sense vosaltres res seria possible!

AIXÍ S’HA CELEBRAT AL TEMPS EDUCATIU DEL MIGDIA FUNDESPLAI

PER AQUEST SANT JORDI ET PODEN INTERESSAR LES SEGÜENTS GUIES DE CONTES I LLIBRES

Si t’ha agradat, comparteix-la a les xarxes!
Feliç Sant Jordi a totes i tots!

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai