Aquí et presentem la guia de contes i novel·les per la igualtat de gènere i la violència zero que recull tres entrades que hem publicat amb reculls de contes i novel·les.

A la guia trobaràs 120 lectures coeducatives per a Infantil, Primària i Secundària en un sol PDF descarregable. Amb aquesta guia tindràs molts recursos amb els quals poder treballar la igualtat de gènere a l’escola, l’esplai o a casa. La literatura és una de les millors eines per acostar als infants a la realitat, i amb aquest recull segur que no te’n faltaran!

Miniatura guia igualtat gènere Fundesplai

Si vols tenir la Guia de contes i novel·les per la igualtat de gènere i la violència zero en format PDF, només cal que et subscriguis al nostre blog omplint aquest formulari i et farem arribar la guia directament al teu correu!

Nom
Consent(Required)

MÉS RECURSOS PER LA IGUALTAT DE GÈNERE

Si t’ha agradat aquesta entrada, comparteix-la a les xarxes!

close

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai