La setmana de carnestoltes, o més coneguda com a setmana boja, és un moment de disbauxa, diversió, imaginació, creativitat, expressió i aprenentatges que culmina amb la gran festa de les disfresses.

A totes les escoles se celebra el carnestoltes, i cada vegada més s’ha convertit en una de les grans festes populars que està adoptant una clara intencionalitat educativa. Aquests dies es converteixen en un moment de cohesió grupal i de treball en equip entre els infants i personal educatiu del centre, de la mateixa manera que també és un moment ideal per crear un major vincle amb les famílies.

Durant tota aquesta setmana els centres escolars en què tenim servei de Temps Educatiu de Migdia han estat celebrant el carnestoltes de moltes maneres diferents, adquirint una intencionalitat educativa que aporta valor i aprenentatges al grup classe. Moltes gràcies a tots els equips educatius i als infants per participar d’aquesta gran festa!

AIXÍ HO HAN CELEBRAT AL TEMPS EDUCATIU DEL MIGDIA

Carnaval migdia Fundesplai_2024_5
Carnaval migdia Fundesplai_2024_7
Carnaval migdia Fundesplai_2024_4
Carnaval migdia Fundesplai_2024_6
Carnaval migdia Fundesplai_2024_6
Carnaval migdia Fundesplai_2024_10
Carnaval migdia Fundesplai_2024_10
Carnaval migdia Fundesplai_2024_10

RECURSOS PER CARNESTOLTES

Comparteix aquesta entrada a les xarxes!
Bon carnestoltes a tothom!

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai