Aquests dies estem celebrant el Dia Internacional de la Dona a les escoles on gestionem el Temps Educatiu del Migdia, així com també ho fem als esplais.

Estem fent les 9 activitats pel 8 de març del projecte “Abracadabra” , entre d’altres propostes, activitats educatives i de sensibilització per conèixer la història d’algunes “Bruixes i Sanadores”, dones sàvies perseguides pels poders polítics i religiosos.

Perquè estem plenament convençudes que a través de l’educació i l’empoderament dels infants i joves podem contribuir a millorar la societat.

Per això seguim mobilitzant-nos, com cada dia,  per la igualtat de gènere real i una societat lliure de discriminacions i violències.

Per celebrar el #diadeladona fem activitats per conèixer les Bruixes i Sanadores al Temps Educatiu del Migdia, perquè com cada dia, eduquem per la igualtat de gènere. Que tingueu un feliç i reivindicatiu 8M! Click To Tweet

#donaencoratjada
#diadeladona

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai

  • No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!