El dia 20 de novembre és el Dia Universal dels Drets dels Infants, un dia que serveix per reivindicar els Drets dels Infants a tot el planeta. L’any 1989 es va realitzar La Convenció sobre els Drets dels Infants en la que es determina que els infants són individus amb ple dret al desenvolupament físic, mental i social i amb dret a expressar lliurement les seves opinions.

El 20N o DUDI és una data especialment important a la nostra entitat, i per això, com cada any, la celebrem a totes les escoles i esplais on som presents.

Enguany, seguint les línies d’actuació de la proposta educativa Menjar Canvia el Món, hem celebrat el 20N amb activitats especials durant tota la setmana entorn a la relació relació entre alimentació i publicitat, amb el lema “No m’ho empasso”.

L’objectiu és reclamar el dret a la salut i a rebre informació veraç. També es vol treballar amb infants i joves perquè coneguin els reclams que utilitza la publicitat alimentària per atreure l’interès sobre determinats productes i despertar l’esperit crític.

> Aquí pots consultar el projecte “NO M’HO EMPASSO” (PDF)

LA PARTICIPACIÓ DELS INFANTS

Durant tota aquesta setmana, des del Temps Educatiu del Migdia i els esplais, els infants i joves han participat d’aquest repte a partir d’activitats realitzades en els seus centres. Volem agrair a totes les 78 escoles i 40 esplais que han participat d’aquesta iniciativa. Gràcies per formar part d’aquesta comunitat educativa tan potent i ajudar-nos a despertar l’esperit crític dels infants i joves.

IMATGES INOBLIDABLES DE LA SETMANA DEL DUDI

Compartim aquí algunes de les imatges impressionants de les activitats que hem realitzat durant tota aquesta setmana al Temps Educatiu del Migdia i als esplais.

escola Parellada Fundesplai 20N_p
DUDI MAMUT Fundesplai
DUDI MAMUT Fundesplai
DUDI Esplai Tricicle Fundesplai
DUDI POLINYÀ Fundesplai
DUDI Esplai Treu Banya Fundesplai
DUDI Esplai Treu Banya Fundesplai
DUDI Esplai tortuga Fundesplai
DUDI Esplai Tricicle3 Fundesplai
DUDI Esplai treubanya 2 Fundesplai
DUDI catesplai Fundesplai

Si t’ha agradat l’entrada, comparteix-la!
Celebrem el Dia Universal dels Drets dels Infants!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai