Els infants passen moltes hores a l’escola, i un terç d’aquestes hores corresponen al Temps Educatiu del Migdia. Es tracta doncs d’un temps molt valuós on l’educació en el lleure és clau pel desenvolupament de tots els infants.

El passat dijous dia 7 de març, es va dur a terme a  Fundesplai la jornada Present i futur del Temps Educatiu del Migdia. Reptes alimentaris i educatius, unes jornades molt enriquidores en les que hi van participar persones (adultes i infants) directament relacionades amb el món de l’educació, de l’alimentació i del temps educatiu de migdia, per posar en comú conceptes, inquietuds, reflexions i buscar noves vies d’accions.

Es van presentar els resultats d’una recerca elaborada per la Universitat de Barcelona en la que es destacava la importància d’aquest temps pels infants, a nivell social però també alimentari. Tanmateix, es va poder gaudir d’uns workshops conduïts per referents en el sector: Gemma Salvador, Ana María Novella, Hèctor Pinotti i Francisco Javier Vera, i que van permetre tractar diferents temes directament relacionats amb el Temps Educatiu del Migdia.

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai