Temps educatiu del migdia

Per un menjador escolar educatiu, inclusiu i de qualitat

INSCRIPCIONS

Famílies, entreu aquí per fer la inscripció al menjador escolar dels vostres fills i filles.

Accés Famílies

Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzen extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
Consulta aquí les mesures COVID-19.

El nostre model pedagògic

El nostre model de menjador escolar és integral (cuina saludable + projecte pedagògic innovador + gestió de rebuts) i té una alta qualitat educativa, afavorint hàbits alimentaris saludables i activitats de lleure educatives. Ens adaptem al Pla Educatiu de Centre i treballem en estreta col·laboració amb l’escola i l’AMPA o AFA.

  • Afavorim el joc lliure i el descans
  • Estimulem la participació, l’autonomia personal i l’esperit crític
  • Enfortim l’educació emocional, la resolució de conflictes i la cohesió de grup
  • Opció d’activitats en anglès
  • Igualtat de gènere, cultura de Pau, i ciutadania global són pilars fonamentals a través de les propostes educatives Encoratja’t i nuSOS
  • Integració d’hàbits alimentaris, higiènics, i de relació social
  • Jocs cooperatius, dinàmiques de grup, tallers, esports i molta diversió
  • Inclusió dels infants amb necessitats educatives especials

Eduquem en valors

Els nostres valors impregnen tot el que fem! Fem educació integral, activa, per la pau, ambiental, per la salut, per la ciutadania global, per la democràcia, la participació, la igualtat, la sostenibilitat i la convivència.

Alimentació saludable

DIETA MEDITERRÀNIA

Els nostres menús es basen en la dieta mediterrània, estan elaborats i supervisats per l’equip de nutrició i s’han revisat en el programa PREME de la Generalitat.

PRODUCTES DE PROXIMITAT I TEMPORADA

Afavorim els productes frescos de proximitat, de temporada, ecològics i amb responsabilitat social.

DIETES ESPECIALS

Des dels nostres equips de nutricionistes preparem dietes especials per a persones amb al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries, vegetarianes, etc.

REDUCCIÓ DE LA CARN VERMELLA

Hem reduït la carn vermella i processada als menús de totes les escoles i afavorim la proteïna vegetal, per salut i sostenibilitat.

COMPROMÍS AMB LA SOSTENIBILITAT

A les cuines apliquem tècniques compromeses amb la sostenibilitat, som estrictes amb el tractament de residus i controlem els consums energètics.

CUINA SEGURA I CASOLANA

Oferim una cuina segura gràcies a la tecnologia més innovadora, amb totes les garanties sanitàries i les propietats gustatives i nutricionals de la cuina casolana. Apliquem l’APPCC.

CUINA IN-SITU

Supervisem i formem els equips de cuina de la pròpia escola i gestionem la cuina de manera global amb totes les garanties sanitàries.

CÀTERING

Per a escoles sense cuina pròpia, gestionem el servei de càtering amb línia calenta i freda, amb menús elaborats a la cuina central de Centre Esplai.

al costat de les famílies

Coordinació ampa o afa

Inscripció ONLINE

Atenció directa

Informes seguiment

Menús al mòbil

Notícies i imatges

El temps educatiu del migdia al blog

10 jocs del món per a l’escola i l’esplai

10 jocs del món per a l’escola i l’esplai

Demà és el Dia Universal dels Drets dels Infants i hem preparat 10 activitats per jugar a jocs d'arreu del món i educar en la interculturalitat. A través de la descoberta de jocs de diferents parts del món, jugarem i reflexionarem sobre els valors que ens aporta el...

Coneixeu la nova guia d’alimentació saludable?

Coneixeu la nova guia d’alimentació saludable?

Alimentació mediterrània, poca carn vermella, més llegums i cereals integrals i, sobretot, un acompanyament amorós durant l'àpat al menjador escolar o en família. Aquests són els grans trets de la nova guia «L’alimentació saludable en l’etapa escolar. Edició 2020» del...

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai