Colònies escolars
Aventures a les Guilleries

 • Can Mateu (Osona), La Cinglera (Osona) i 1 casa mésEls Porxos (Osona)
 • Cicle Inicial
 • 3 dies
 • A partir de 113.75 euros
 • Aventura i lleure

Aventures a les Guilleries és un programa de colònies escolars en què farem esports d’aventura, jocs cooperatius i activitats lúdiques per conèixer l’entorn natural a través de l’exercici físic i el treball en equip.

Farem una gran gimcana, jocs de nit, activitats de descoberta i exploració del bosc, unes olimpíades molt especials, ens enfilarem per les parets com els dragonets i aprendrem molts jocs cooperatius que ens ho faran passar d’allò més bé!

Taula d'activitats

1r dia 2n dia 3r dia
Matí Arribada i instal·lació El bosc i els seus secrets Olimpíades pageses
Tarda Gimcana ambiental La paret del dragonet Comiat
Nit El joc de nit Festa de comiat
Primer dia MatíArribada i instal·lació Tarda Gimcana ambiental Nit El joc de nit
Segon dia MatíEl bosc i els seus secrets Tarda La paret del dragonet Nit Festa de comiat
Tercer dia MatíOlimpíades pageses Tarda Comiat Nit

1r dia Matí

Arribada i instal·lació

Un cop haguem esmorzat, els monitors i monitores ens presentaran la casa de colònies i tots els seus espais. Farem una volta pels entorns per descobrir els exteriors i alguns dels racons que amaga cada equipament. Aprendrem quins són els seus límits i quines normes generals caldrà seguir per gaudir de les colònies amb seguretat i divertir-nos d’allò més!

1r dia Tarda

Gimcana ambiental

Una gimcana en format taulell que portarà als infants a treballar en grup de forma autònoma per a resoldre diferents reptes i proves i aconseguir arribar a la meta!

1r dia Nit

El joc de nit

Adaptats segons l’edat del grup d’infants, gaudirem dels jocs de nit més divertits tot amagant-nos i jugant pel bosc i els entorns de la casa!

2n dia Matí

El bosc i els seus secrets

Descobrirem els valors naturals de l’entorn a través de contes, jocs i dinàmiques d’educació ambiental ben divertides per als més menuts i menudes. A més, ofereix la possibilitat de realitzar una petita volta o excursió, connectant amb la natura d’una manera encara més directa i enriquidora.

2n dia Tarda

La paret del dragonet

Coneixerem els dragonets i aprendrem les tècniques bàsiques d’escalada tot trepant per les parets del boulder. Paral·lelament jugarem amb l’slackline per conèixer com n’és d’important l’equilibri i el balanceig pels petits animalons trepadors.

2n dia Nit

Festa de comiat

Acabarem el segon dia de colònies fent actuacions i danses amb els nostres companys i companyes. Una nit màgica que de ben segur recordarem!

3r dia Matí

Olimpíades pageses

Posarem a prova les nostres habilitats amb unes olimpíades ben peculiars que faran que les rialles brollin per tot arreu. Gaudirem de la versió ancestral que practicaven els pagesos i pageses del passat. 

3r dia Tarda

Comiat

Aprofitarem els últims moments a la casa de colònies per jugar lliurement pels seus entorns i gaudir de la companyia dels nostres amics i amigues.  I no ens oblidem dels monitors i monitores que han fet de les colònies una experiència inoblidable! A reveure!!

10 raons per fer colònies amb nosaltres

 • Colònies temàtiques per a tots els gustos
 • 25 equipaments de colònies en plena natura
 • Més de 40 anys d’experiència fent colònies
 • Equips tècnics d’educadors/es especialistes
 • Gratuïtat per a 1 docent cada 20 alumnes
 • Assegurances civil i d’accidents incloses
 • Menús equilibrats i de dieta mediterrània amb certificació Amed
 • Tot el material inclòs per a les activitats
 • Ens adaptem al projecte educatiu de l’escola
 • Som una entitat social, sense afany de lucre, i prioritzem l’equitat i la igualtat d’oportunitats

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

 • Hidden
 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai