Colònies escolars
Aventura’t a les Guilleries!

 • Can Mateu (Osona), Els Porxos (Osona) i 1 casa mésLa Cinglera (Osona)
 • 1er ESO, 2on ESO, 3er ESO, 4rt ESO, i Batxillerat
 • 3 dies
 • A partir de 122.00 euros
 • Aventura i lleure

Aventura’t a les Guilleries! és un programa de colònies escolars per a ESO i Batxillerat en què farem esports d’aventura i activitats lúdiques per aprofundir en la cooperació, el treball en equip i l’esforç personal.

Farem caiac al pantà, BTT, excursions, vetllades, jocs de nit, curses d’orientació,… descobrirem el plaer de l’esforç i entrenarem les nostres capacitats físiques i de relació amb el medi. També abordarem, des de la perspectiva de l’educació en el lleure, temes socials i d’actualitat que ens ajudin a conèixer i conviure el planeta i les societats on vivim.

Taula d'activitats

1er dia 2on dia 3er dia
Matí Arribada i instal·lació Parc d'aventura Sortida en BTT
Tarda Cursa d'orientació i jocs cooperatius Caiac al pantà Comiat
Nit El joc de nit La vetllada
Primer dia MatíArribada i instal·lació Tarda Cursa d'orientació i jocs cooperatius Nit El joc de nit
Segon dia MatíParc d'aventura Tarda Caiac al pantà Nit La vetllada
Tercer dia MatíSortida en BTT Tarda Comiat Nit

1r dia Matí

Arribada i instal·lació

Un cop haguem esmorzat, els monitors i monitores ens presentaran la casa de colònies i tots els seus espais. Farem una volta pels entorns per descobrir els exteriors i alguns dels racons que amaga cada equipament. Aprendrem quins són els seus límits i quines normes generals caldrà seguir per gaudir de les colònies amb seguretat i divertir-nos d’allò més!

1r dia Tarda

Cursa d’orientació i jocs cooperatius

Ens dividirem en petits grups per superar una cursa pels entorns de la zona, aprenent a orientar-nos a la natura i a prendre decisions en grup. A més, gaudirem de jocs lúdics i de confiança per reforçar el treball en equip, tot passant-ho d’allò més bé!

1r dia Nit

El joc de nit

Adaptats segons l’edat del grup d’infants, gaudirem dels jocs de nit més divertits tot amagant-nos i jugant pel bosc i els entorns de la casa!

2n dia Matí

Parc d’aventura

Ens enfilarem pels arbres tot sortejant els ponts penjants, tirolines i xarxes que ens anirem trobant pel camí. Arribarem al final del bosc?

2n dia Tarda

Caiac al pantà

Iniciació al piragüisme en aigües tranquil·les sota un paisatge espectacular. Aprendrem les tècniques bàsiques i gaudirem d’una volta per la zona.

2n dia Nit

La vetllada

Acabarem el segon dia de colònies fent actuacions i danses amb els nostres companys i companyes. Una nit màgica que de ben segur recordarem!

3r dia Matí

Sortida en BTT

Una sortida en bicicleta tot terreny per a conèixer de més a prop l’Espai Natural de les Guilleries, gaudint de la ruta pels camins i pistes que porten fins al poble de Vilanova de Sau. 

3r dia Tarda

Comiat

Aprofitarem els últims moments a la casa de colònies per jugar lliurement pels seus entorns i gaudir de la companyia dels nostres amics i amigues.  I no ens oblidem dels monitors i monitores que han fet de les colònies una experiència inoblidable! A reveure!!

Les nostres cases de colònies es troben en indrets naturals del territori català i estan totalment preparades per a grups escolars. Els menús són de cuina casolana i mediterrània. Totes les cases són accessibles amb cadira de rodes i sostenibles per ajudar-nos en la cura del medi ambient. Més informació al web de Cases de colònies de Fundesplai

10 raons per fer colònies amb nosaltres

 • Colònies temàtiques per a tots els gustos
 • 25 equipaments de colònies en plena natura
 • Més de 40 anys d’experiència fent colònies
 • Equips tècnics d’educadors/es especialistes
 • Gratuïtat per a 1 docent cada 20 alumnes
 • Assegurances civil i d’accidents incloses
 • Menús equilibrats i de dieta mediterrània amb certificació Amed
 • Tot el material inclòs per a les activitats
 • Ens adaptem al projecte educatiu de l’escola
 • Som una entitat social, sense afany de lucre, i prioritzem l’equitat i la igualtat d’oportunitats

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai