Colònies escolars
Aventura’t a les Guilleries!

 • Can Mateu (Osona), Els Porxos (Osona) i 1 casa mésLa Cinglera (Osona)
 • 1er ESO, 2on ESO, 3er ESO, 4rt ESO, i Batxillerat
 • 3 dies
 • A partir de 122.00 euros
 • Aventura i lleure

Aventura’t a les Guilleries! és un programa de colònies escolars per a ESO i Batxillerat en què farem esports d’aventura i activitats lúdiques per aprofundir en la cooperació, el treball en equip i l’esforç personal.

Farem caiac al pantà, BTT, excursions, vetllades, jocs de nit, curses d’orientació,… descobrirem el plaer de l’esforç i entrenarem les nostres capacitats físiques i de relació amb el medi. També abordarem, des de la perspectiva de l’educació en el lleure, temes socials i d’actualitat que ens ajudin a conèixer i conviure el planeta i les societats on vivim.

Taula d'activitats

1er dia 2on dia 3er dia
Matí Arribada i instal·lació Parc d'aventura Sortida en BTT
Tarda Cursa d'orientació i jocs cooperatius Caiac al pantà Comiat
Nit El joc de nit La vetllada
Primer dia MatíArribada i instal·lació Tarda Cursa d'orientació i jocs cooperatius Nit El joc de nit
Segon dia MatíParc d'aventura Tarda Caiac al pantà Nit La vetllada
Tercer dia MatíSortida en BTT Tarda Comiat Nit

1r dia Matí

Arribada i instal·lació

Un cop haguem esmorzat, els monitors i monitores ens presentaran la casa de colònies i tots els seus espais. Farem una volta pels entorns per descobrir els exteriors i alguns dels racons que amaga cada equipament. Aprendrem quins són els seus límits i quines normes generals caldrà seguir per gaudir de les colònies amb seguretat i divertir-nos d’allò més!

1r dia Tarda

Cursa d’orientació i jocs cooperatius

Ens dividirem en petits grups per superar una cursa pels entorns de la zona, aprenent a orientar-nos a la natura i a prendre decisions en grup. A més, gaudirem de jocs lúdics i de confiança per reforçar el treball en equip, tot passant-ho d’allò més bé!

1r dia Nit

El joc de nit

Adaptats segons l’edat del grup d’infants, gaudirem dels jocs de nit més divertits tot amagant-nos i jugant pel bosc i els entorns de la casa!

2n dia Matí

Parc d’aventura

Viurem una jornada inoblidable tot sortejant els ponts penjants, tirolines i xarxes que ens anirem trobant pel circuit entre arbres. Aprendrem nocions sobre l’escalada i l’equilibri mentre ens ho passem d’allò més bé.

2n dia Tarda

Caiac al pantà

Ens iniciarem en la técnica del caiac en aigües tranquil·les tot descobrint les Guilleries i els seus impressionants paisatges, gaudint d’una ruta que ens descobrirà la història i els valors naturals del pantà i els seus voltants.

2n dia Nit

La vetllada

Acabarem el segon dia de colònies fent actuacions i danses amb els nostres companys i companyes. Una nit màgica que de ben segur recordarem!

3r dia Matí

Sortida en BTT

Una sortida en bicicleta tot terreny per a conèixer de més a prop l’Espai Natural de les Guilleries, gaudint de la ruta pels camins i pistes que porten fins al poble de Vilanova de Sau. 

3r dia Tarda

Comiat

Aprofitarem els últims moments a la casa de colònies per jugar lliurement pels seus entorns i gaudir de la companyia dels nostres amics i amigues.  I no ens oblidem dels monitors i monitores que han fet de les colònies una experiència inoblidable! A reveure!!

Les nostres cases de colònies es troben en indrets naturals del territori català i estan totalment preparades per a grups escolars. Els menús són de cuina casolana i mediterrània. Totes les cases són accessibles amb cadira de rodes i sostenibles per ajudar-nos en la cura del medi ambient. Més informació al web de Cases de colònies de Fundesplai

10 razones para hacer colonias con nosotros

 • Colonias temáticas para todos los gustos
 • 25 equipamientos de colonias en plena naturaleza
 • Más de 40 años de experiencia haciendo colonias
 • Equipos técnicos de educadores especializados
 • Gratuidad para 1 docente cada 20 alumnos
 • Seguros civil y de accidentes incluidos
 • Menús equilibrados y de dieta mediterránea con certificación Amed
 • Todo el material incluido para las actividades
 • Nos adaptamos al proyecto educativo de la escuela
 • Somos una entidad social, sin ánimo de lucro, y priorizamos la equidad y la igualdad de oportunidades

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai