Colònies escolars
Aventura’t a les Guilleries!

 • Can Mateu (Osona), Els Porxos (Osona) i 1 casa mésLa Cinglera (Osona)
 • 4t ESO, Batxillerat, i 3r ESO
 • 3 dies
 • A partir de 138.20 euros
 • Aventura i lleure

Aventura’t a les Guilleries! és un programa de colònies escolars per a ESO i Batxillerat en què farem esports d’aventura i activitats lúdiques per aprofundir en la cooperació, el treball en equip i l’esforç personal.

Farem caiac al pantà, BTT, vetllades, jocs de nit, curses d’orientació,… descobrirem el plaer de l’esforç i entrenarem les nostres capacitats físiques i de relació amb el medi. També abordarem, des de la perspectiva de l’educació en el lleure, temes socials i d’actualitat que ens ajudin a conèixer i conviure el planeta i les societats on vivim.

Taula d'activitats

1r dia 2n dia 3r dia
Matí Arribada i instal·lació Olimpíades Sortida en BTT
Tarda Cursa d'orientació i tir amb arc El campament bandoler Comiat
Nit El joc de nit Festa de comiat
Primer dia MatíArribada i instal·lació Tarda Cursa d'orientació i tir amb arc Nit El joc de nit
Segon dia MatíOlimpíades Tarda El campament bandoler Nit Festa de comiat
Tercer dia MatíSortida en BTT Tarda Comiat Nit

*A causa de les variacions recents en el nivell de l’aigua al pantà, l’activitat de caiac no es pot realitzar actualment. Per a més informació, quan escolliu el programa, us mantindrem informats de l’estat actual de l’activitat i qualsevol ajustament necessari.

1r dia Matí

Arribada i instal·lació

Un cop haguem esmorzat, els monitors i monitores ens presentaran la casa de colònies i tots els seus espais. Farem una volta pels entorns per descobrir els exteriors i alguns dels racons que amaga cada equipament. Aprendrem quins són els seus límits i quines normes generals caldrà seguir per gaudir de les colònies amb seguretat i divertir-nos d’allò més!

1r dia Tarda

Cursa d’orientació i tir amb arc

Ens dividirem en petits grups i farem la cursa d’orientació per la zona, aprenent a orientar-nos a la natura i a prendre decisions en grup. Paral·lelament ens convertirem en uns autèntics arquers/es tot provant d’encertar la diana. Ho aconseguirem?

1r dia Nit

El joc de nit

Adaptats segons l’edat del grup d’infants, gaudirem dels jocs de nit més divertits tot amagant-nos i jugant pel bosc i els entorns de la casa!

2n dia Matí

Olimpíades

Jugarem pels prats amb els nostres amics i amigues tot competint amb els nostres equips per superar les proves i jocs que ens proposaran a les olimpíades.

2n dia Tarda

El campament bandoler

Activitat durant la qual aprendrem les tècniques bàsiques per muntar un campament, treballant en equip per aconseguir els diferents elements necessaris a través de les proves i jocs que haurà de superar el grup. Esteu a punt?

2n dia Nit

Festa de comiat

Acabarem el segon dia de colònies fent actuacions i danses amb els nostres companys i companyes. Una nit màgica que de ben segur recordarem!

3r dia Matí

Sortida en BTT

Una sortida en bicicleta tot terreny per a conèixer de més a prop l’Espai Natural de les Guilleries, gaudint de la ruta pels camins i pistes que porten fins al poble de Vilanova de Sau. 

3r dia Tarda

Comiat

Aprofitarem els últims moments a la casa de colònies per jugar lliurement pels seus entorns i gaudir de la companyia dels nostres amics i amigues.  I no ens oblidem dels monitors i monitores que han fet de les colònies una experiència inoblidable! A reveure!!

10 raons per fer colònies amb nosaltres

 • Colònies temàtiques per a tots els gustos
 • 25 equipaments de colònies en plena natura
 • Més de 40 anys d’experiència fent colònies
 • Equips tècnics d’educadors/es especialistes
 • Gratuïtat per a 1 docent cada 20 alumnes
 • Assegurances civil i d’accidents incloses
 • Menús equilibrats i de dieta mediterrània amb certificació Amed
 • Tot el material inclòs per a les activitats
 • Ens adaptem al projecte educatiu de l’escola
 • Som una entitat social, sense afany de lucre, i prioritzem l’equitat i la igualtat d’oportunitats

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

 • Hidden
 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai