Colònies escolars
Mil aventures a Sau

 • Can Mateu (Osona), Els Porxos (Osona) i 1 casa mésLa Cinglera (Osona)
 • Cicle Mitjà
 • 3 dies
 • A partir de 138.20 euros
 • Aventura i lleure

Mil aventures a Sau és un programa de colònies escolars d’esports d’aventura i activitats lúdiques que ens permetran treballar la cooperació, el treball en equip i l’esforç personal, aprofitant al màxim l’entorn natural del pantà de Sau.

Farem caiac al pantà, curses d’orientació, ens enfilarem al parc d’aventura, farem jocs de nit, vetllades i unes olimpíades molt especials. Esport, aventura, amistat i natura a tope!

Taula d'activitats

1r dia 2n dia 3r dia
Matí Arribada i instal·lació Sortida de descoberta Olimpíades pageses
Tarda Cursa d'orientació i tir amb arc Parc d'aventura Comiat
Nit El joc de nit Festa de comiat
Primer dia MatíArribada i instal·lació Tarda Cursa d'orientació i tir amb arc Nit El joc de nit
Segon dia MatíSortida de descoberta Tarda Parc d'aventura Nit Festa de comiat
Tercer dia MatíOlimpíades pageses Tarda Comiat Nit

*A causa de les variacions recents en el nivell de l’aigua al pantà, l’activitat de caiac no es pot realitzar actualment. Per a més informació, quan escolliu el programa, us mantindrem informats de l’estat actual de l’activitat i qualsevol ajustament necessari.

1r dia Matí

Arribada i instal·lació

Un cop haguem esmorzat, els monitors i monitores ens presentaran la casa de colònies i tots els seus espais. Farem una volta pels entorns per descobrir els exteriors i alguns dels racons que amaga cada equipament. Aprendrem quins són els seus límits i quines normes generals caldrà seguir per gaudir de les colònies amb seguretat i divertir-nos d’allò més!

1r dia Tarda

Cursa d’orientació i tir amb arc

Ens dividirem en petits grups i farem la cursa d’orientació per la zona, aprenent a orientar-nos a la natura i a prendre decisions en grup. Paral·lelament ens convertirem en uns autèntics arquers/es tot provant d’encertar la diana. Ho aconseguirem?

1r dia Nit

El joc de nit

Adaptats segons l’edat del grup d’infants, gaudirem dels jocs de nit més divertits tot amagant-nos i jugant pel bosc i els entorns de la casa!

2n dia Matí

Sortida de descoberta

Excursió de descoberta de l’entorn on realitzarem una aproximació a la flora i fauna de la zona a través d’una caminada interpretativa (la dificultat de la ruta dependrà de l’edat dels i les participants).

2n dia Tarda

Parc d’aventura

Viurem una jornada inoblidable tot sortejant els ponts penjants, tirolines i xarxes que ens anirem trobant pel circuit entre arbres. Aprendrem nocions sobre l’escalada i l’equilibri mentre ens ho passem d’allò més bé.

2n dia Nit

Festa de comiat

Acabarem el segon dia de colònies fent actuacions i danses amb els nostres companys i companyes. Una nit màgica que de ben segur recordarem!

3r dia Matí

Olimpíades pageses

Posarem a prova les nostres habilitats amb unes olimpíades ben peculiars que faran que les rialles brollin per tot arreu. Gaudirem de la versió ancestral que practicaven els pagesos i pageses del passat. 

3r dia Tarda

Comiat

Aprofitarem els últims moments a la casa de colònies per jugar lliurement pels seus entorns i gaudir de la companyia dels nostres amics i amigues.  I no ens oblidem dels monitors i monitores que han fet de les colònies una experiència inoblidable! A reveure!!

10 raons per fer colònies amb nosaltres

 • Colònies temàtiques per a tots els gustos
 • 25 equipaments de colònies en plena natura
 • Més de 40 anys d’experiència fent colònies
 • Equips tècnics d’educadors/es especialistes
 • Gratuïtat per a 1 docent cada 20 alumnes
 • Assegurances civil i d’accidents incloses
 • Menús equilibrats i de dieta mediterrània amb certificació Amed
 • Tot el material inclòs per a les activitats
 • Ens adaptem al projecte educatiu de l’escola
 • Som una entitat social, sense afany de lucre, i prioritzem l’equitat i la igualtat d’oportunitats

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

 • Hidden
 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai