Colònies escolars
Vilaventura a Montserrat!

 • Viladoms de Baix (Bages)
 • Cicle Superior, 1r ESO, 2n ESO, 4t ESO, i Batxillerat
 • 3 dies
 • A partir de 113.75 euros
 • Lleure i convivència

Vilaventura a Montserrat! és un programa de colònies escolars d’esports d’aventura i activitats lúdiques que ens permetran treballar  la cooperació, el treball en equip i l’esforç personal. També abordarem, des de la perspectiva de l’educació en el lleure, temes socials i d’actualitat que ens ajudin a conèixer i conviure el planeta i les societats on vivim. Pujarem a l’emblemàtica muntanya de Montserrat i descobrirem els seus secrets, farem una cursa d’orientació, tir amb arc, jocs cooperatius i molt més!

Taula d'activitats

1r dia 2n dia 3r dia
Matí Arribada i instal·lació Cursa d'orientació i tir amb arc El campament bandoler
Tarda Descobrint Montserrat* Olimpíades
Nit El joc de nit Festa de comiat
Primer dia MatíArribada i instal·lació Tarda Descobrint Montserrat* Nit El joc de nit
Segon dia MatíCursa d'orientació i tir amb arc Tarda Olimpíades Nit Festa de comiat
Tercer dia MatíEl campament bandoler Tarda Nit

*Per a la realització d’aquesta activitat, és rellevant considerar que l’autocar que facilita el trasllat cap a la casa de colònies, té com a punt de parada inicial Montserrat. L’autocar s’haurà d’esperar fins a la conclusió de l’activitat per a completar el trajecte fins a la destinació final a la casa de colònies.

1r dia Matí

Arribada i instal·lació

Un cop haguem esmorzat, els monitors i monitores ens presentaran la casa de colònies i tots els seus espais. Farem una volta pels entorns per descobrir els exteriors i alguns dels racons que amaga cada equipament. Aprendrem quins són els seus límits i quines normes generals caldrà seguir per gaudir de les colònies amb seguretat i divertir-nos d’allò més!

1r dia Tarda

Descobrint Montserrat*

Excursió de descoberta de Montserrat per experimentar els valors naturals de la zona a través d’una caminada interpretativa per les agulles i escletxes d’aquesta muntanya emblemàtica.
*Cal consultar disponbilitat i condicions.

1r dia Nit

El joc de nit

Adaptats segons l’edat del grup d’infants, gaudirem dels jocs de nit més divertits tot amagant-nos i jugant pel bosc i els entorns de la casa!

2n dia Matí

Cursa d’orientació i tir amb arc

Ens dividirem en petits grups i farem la cursa d’orientació per la zona, aprenent a orientar-nos a la natura i a prendre decisions en grup. Paral·lelament ens convertirem en uns autèntics arquers/es tot provant d’encertar la diana. Ho aconseguirem?

2n dia Tarda

Olimpíades

Jugarem pels prats amb els nostres amics i amigues tot competint amb els nostres equips per superar les proves i jocs que ens proposaran a les olimpíades.

2n dia Nit

Festa de comiat

Acabarem el segon dia de colònies fent actuacions i danses amb els nostres companys i companyes. Una nit màgica que de ben segur recordarem!

3r dia Matí

El campament bandoler

Activitat durant la qual aprendrem les tècniques bàsiques per muntar un campament, treballant en equip per aconseguir els diferents elements necessaris a través de les proves i jocs que haurà de superar el grup. Esteu a punt?

Les nostres cases de colònies es troben en indrets naturals del territori català i estan totalment preparades per a grups escolars. Els menús són de cuina casolana i mediterrània. Totes les cases són accessibles amb cadira de rodes i sostenibles per ajudar-nos en la cura del medi ambient. Més informació al web de Cases de colònies de Fundesplai

10 raons per fer colònies amb nosaltres

 • Colònies temàtiques per a tots els gustos
 • 25 equipaments de colònies en plena natura
 • Més de 40 anys d’experiència fent colònies
 • Equips tècnics d’educadors/es especialistes
 • Gratuïtat per a 1 docent cada 20 alumnes
 • Assegurances civil i d’accidents incloses
 • Menús equilibrats i de dieta mediterrània amb certificació Amed
 • Tot el material inclòs per a les activitats
 • Ens adaptem al projecte educatiu de l’escola
 • Som una entitat social, sense afany de lucre, i prioritzem l’equitat i la igualtat d’oportunitats

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

 • Hidden
 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai