Colònies escolars
Vilaventura de la teva vida!

 • Viladoms de Baix (Bages)
 • Cicle Superior, 1er ESO, 2on ESO, 3er ESO, 4rt ESO, i Batxillerat
 • 3 dies 2 nits
 • Preu a consultar
 • Aventura i lleure

Vilaventura de la teva vida! és un programa de colònies escolars d’esports d’aventura i activitats lúdiques que ens permetran treballar  la cooperació, el treball en equip i l’esforç personal. També abordarem, des de la perspectiva de l’educació en el lleure, temes socials i d’actualitat que ens ajudin a conèixer i conviure el planeta i les societats on vivim. Pujarem a l’emblemàtica muntanya de Montserrat i descobrirem els seus secrets, farem una cursa d’orientació, tir amb arc, jocs cooperatius i molt més!

Taula d'activitats

1er dia 2on dia 3er dia
Matí Arribada i instal·lació Cursa d'orientació i jocs cooperatius Olimpíades i tir amb arc
Tarda Descobrint Montserrat* El campament bandoler
Nit El joc de nit Festa de comiat
Primer dia MatíArribada i instal·lació Tarda Descobrint Montserrat* Nit El joc de nit
Segon dia MatíCursa d'orientació i jocs cooperatius Tarda El campament bandoler Nit Festa de comiat
Tercer dia MatíOlimpíades i tir amb arc Tarda Nit

1r dia Matí

Arribada i instal·lació

Un cop haguem esmorzat, els monitors i monitores ens presentaran la casa de colònies i tots els seus espais. Farem una volta pels entorns per descobrir els exteriors i alguns dels racons que amaga cada equipament. Aprendrem quins són els seus límits i quines normes generals caldrà seguir per gaudir de les colònies amb seguretat i divertir-nos d’allò més!

1r dia Tarda

Descobrint Montserrat*

Excursió de descoberta de Montserrat per experimentar els valors naturals de la zona a través d’una caminada interpretativa per les agulles i escletxes d’aquesta muntanya emblemàtica.
*Cal consultar disponbilitat i condicions.

1r dia Nit

El joc de nit

Adaptats segons l’edat del grup d’infants, gaudirem dels jocs de nit més divertits tot amagant-nos i jugant pel bosc i els entorns de la casa!

2n dia Matí

Cursa d’orientació i jocs cooperatius

Ens dividirem en petits grups per superar una cursa pels entorns de la zona, aprenent a orientar-nos a la natura i a prendre decisions en grup. A més, gaudirem de jocs lúdics i de confiança per reforçar el treball en equip, tot passant-ho d’allò més bé!

2n dia Tarda

El campament bandoler

Activitat durant la qual aprendrem les tècniques bàsiques per muntar un campament, treballant en equip per aconseguir els diferents elements necessaris a través de les proves i jocs que haurà de superar el grup. Esteu a punt?

2n dia Nit

Festa de comiat

Acabarem el segon dia de colònies fent actuacions i danses amb els nostres companys i companyes. Una nit màgica que de ben segur recordarem!

3r dia Matí

Olimpíades i tir amb arc

Jugarem pels prats amb els nostres amics i amigues tot competint amb els nostres equips per superar les proves i jocs que ens proposaran a les olimpíades. A més, aprendrem les tècniques bàsiques d’aquest esport olímpic tot mirant de fer diana. Ho aconseguirem? 

Les nostres cases de colònies es troben en indrets naturals del territori català i estan totalment preparades per a grups escolars. Els menús són de cuina casolana i mediterrània. Totes les cases són accessibles amb cadira de rodes i sostenibles per ajudar-nos en la cura del medi ambient. Més informació al web de Cases de colònies de Fundesplai

10 raons per fer colònies amb nosaltres

 • Colònies temàtiques per a tots els gustos
 • 25 equipaments de colònies en plena natura
 • Més de 40 anys d’experiència fent colònies
 • Equips tècnics d’educadors/es especialistes
 • Gratuïtat per a 1 docent cada 20 alumnes
 • Assegurances civil i d’accidents incloses
 • Menús equilibrats i de dieta mediterrània amb certificació Amed
 • Tot el material inclòs per a les activitats
 • Ens adaptem al projecte educatiu de l’escola
 • Som una entitat social, sense afany de lucre, i prioritzem l’equitat i la igualtat d’oportunitats

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai