Casals d'estiu, hivern i primavera

Per treure el màxim de profit a les vacances!

casals educatius

Organitzem casals a mida per a totes les edats en col·laboració amb l’AMPA i l’escola. Casals d’estiu, hivern i primavera. Contacta’ns!

INSCRIPCIONS

Famílies, accediu aquí al portal d’inscripcions per apuntar els vostres fills i filles al casal d’estiu, d’hivern o primavera.

Casals per totes les vacances

Casals molt divertits, emocionants i originals que faran participar a tots els infants. Plens d’amics i amigues, de sorpreses i aventures fantàstiques. L’educació i la creació són els valors principals que els defineixen. Treballem en estreta col·laboració amb l’AMPA i el projecte educatiu de l’escola i fem casals a mida per a totes les vacances de l’any!

casal d'estiu / bressol d'estiu

 

Bressols d’estiu 0-3 anys

 

Casals d’estiu 3-12 anys

 

Casalet de tardes 3-12 anys

 

casal de primavera

Avantatges

Avantatges educatius

 • Casals amb centre d’interès
 • Activitats vivencials, adaptades
 • Més de 40 anys d’experiència
 • Valors positius a partir d’activitats lúdico-educatives
 • El joc com a marc per treballar habilitats de ciutadania i participació
 • Jocs a l’aire lliure
 • Casals per crear, jugar, imaginar, aprendre, conviure i ser feliços

Avantatges de gestió

 • Ajuts a les famílies afectades per l’atur
 • Sistema d’auto-finançament per a totes les famílies
 • Gestió integral: difusió, inscripcions, rebuts i quotes
 • Pressupostos ajustats a cada centre
 • Equips formats i amb experiència
 • Seguiment central tècnic i pedagògic
 • Assegurances civil i d’accidents incloses
 • Opció d’acollida i menjador amb dieta mediterrània

Eduquem en valors

Els nostres valors impregnen tot el que fem! Fem educació integral, activa, per la pau, ambiental, per la salut, per la ciutadania global, per la democràcia, la participació, la igualtat, la sostenibilitat i la convivència.

activitats educatives, divertides i participatives

Jocs d'interior

Durant el casal hi ha estones de jocs de taula, jocs de rol, jocs de cohesió de grup, jocs de convivència i jocs cooperatius.

Gimcanes

Les gimcanes són una de les activitats estrella del casal d’estiu, els nens i nenes s’organitzen en equips, aprenen a col·laborar, se senten part del grup i s’ho passen molt i molt bé amb els reptes de la gimcana.

Jocs d'exterior

Als nostres casals sempre hi ha activitats d’exterior, sobretot a l’estiu, quan es fan jocs per gaudir de la natura, jocs d’equip, jocs esportius, jocs d’aigua, jocs de convivència, jocs per créixer.

Jocs d'aigua

Durant el casal d’estiu sempre hi ha estones refrescants a la piscina o fent jocs d’aigua al pati de l’escola: fem experiments, juguem amb globus d’aigua, amb circuits d’aigua, tubs, galledes, gibrells, ampolles,…

tallers artístics

Creiem en el poder de la creativitat en l’educació i en els nostres casals afavorim al màxim les activitats creatives: pintura, escultura, manualitats, expressió plàstica, teatre, clown, dansa, música, cant.

Sortides i tallers de natura

Al casal d’estiu afavorim les excursions i sortides a la natura o a indrets d’interès cultural. Les sortides són molt variables i tracten d’afavorir la comprensió i el respecte de la natura per part dels infants.

Danses i cançons

La dansa i les cançons són mitjans d’expressió fonamentals per als infants, per això al casal ho potenciem; la música afavoreix la creativitat, la capacitat d’expressió, la cohesió de grup, l’autoestima…

Esports

Al casal d’estiu hi ha moments d’activitats esportives: jugar a pilota, descobrir esports d’equips nous, esports d’aventura, o circ i acrobàcies. Moments per gaudir de l’esport amb els amics i passar-ho molt bé.

Parlem de casals al blog

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai

 • No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!