Serveis per a la petita infància

Experiències que acompanyen tota la vida

A Fundesplai considerem essencial actuar educativament en les primeres edats de la vida. És una etapa bàsica del desenvolupament dels infants i s’ha de protegir, respectar i acompanyar amb les metodologies i la qualitat adients. Es tracta d’experiències que acompanyaran tota la vida de l’infant! Oferim aquests serveis a mida a escoles bressol, llars d’infants, AMPA, AFA, esplais i ajuntaments.

Què oferim a la petita infància?

GESTIÓ INTEGRAL D'ESCOLES BRESSOL

Gestionem de manera integral escoles bressol i llars d’infants a tot Catalunya: projecte pedagògic, gestió de personal, infraestructures, cuina, serveis addicionals,…

ESPAIS FAMILIARS

Oferim espais d’acompanyament a la criança adreçats a famílies amb infants de 0 a 6 anys amb propostes de joc i relació. ​ Descobreix com són els nostres espais familiars!

BRESSOLS D'ESTIU

Organitzem bressols d’estiu amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral durant els períodes de vacances escolars, posant l’èmfasi en el joc, la natura, l’aigua i el gaudi dels infants.​ Descobreix aquí com són les bressol d’estiu.

SUPORT EDUCATIU

Tenim professionals que fan el suport educatiu a les escoles bressol i llars d’infants. Suport a l’aula, a l’hora del dinar, del descans, a les acollides matinals i de tarda, i als infants amb necessitats educatives especials.

SUPORT A AMPA I AFA

Acompanyem les AMPA i AFA de les escoles bressol pel que fa a l’organització, la gestió i la formació amb xerrades exclusives per a famílies amb infants de 0 a 3 anys, lleure en família (tallers, activitats, sortides),…

FORMACIÓ PER A PROFESSIONALS

Formació per a mestres i professionals de l’educació en l’etapa 0-3: intervenció, recursos pedagògics, adequació dels espais, primers auxilis,…

Eduquem en valors

Els nostres valors impregnen tot el que fem! Fem educació integral, activa, per la pau, ambiental, per la salut, per la ciutadania global, per la democràcia, la participació, la igualtat, la convivència, la sostenibilitat i els Objectius del Desenvolupament Sostenible.

Parlem de petita infància al blog

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai