Treballs de síntesi

La natura com a marc de treball

Els crèdits de síntesi Fundesplai

Els crèdits o treballs de síntesi serveixen per consolidar les competències bàsiques aplicant els coneixements a un àmbit no escolar.

A Fundesplai us oferim poder fer treballs de síntesi en plena natura, fomentant el treball en equip, la recerca, els processos deductius i la relació amb l’entorn. Cada casa de colònies té crèdits de síntesi específics organitzats per temàtiques.

3 dies: 99,95€*

* Preu base: contacteu amb nosaltres per saber més detalls dels preus.

Crédits de síntesi = casa de colònies pensió completa + activitats + autocar (opcional)

Els nostres programes d’activitats per als treballs de síntesi

Natura

Descobrirem la fauna i la flora de l’entorn, farem tallers per millorar els hàbitats naturals i altres activitats d’educació per la sostenibilitat.
Crèdits de síntesi de natura i sostenibilitat.

Aventura

Farem activitats d’aventura a l’aire lliure fomentant el treball en equip, fent gimcanes, gaudint de la natura, fent caiac, tir amb arc, escalada i molt més!
Crèdits de síntesi d’aventura i esport

Anglès

Farem immersió lingüística total a través d’activitats de lleure educatiu; activitats d’equip, de natura i d’aventura impregnades de valors i d’anglès.
Crèdits de síntesi tot anglès

Escèniques

Enfortirem l’autoestima i altres habilitats per a la vida a través d’activitats d’expressió corporal, teatre, dansa, música i molt més!
Crèdits de síntesi d’arts escèniques

Enginy

Farem activitats de tecnologia i TIC des d’una òptica educativa i lúdica. En equip, aprendrem els misteris de la ciència i les seves aplicacions.
Crèdits de síntesi de ciència i tecnologia

Cultura

Descobrirem la història i la cultura del territori amb activitats lúdiques i educatives que ens ajudaran a posar-nos a la pell de diferents personatges històrics.
Crèdits de síntesi culturals

93 474 74 65 Truqueu-nos per una proposta a mida

Servei opcional d'autocar

El servei de transport per a excursions, visites o colònies el confiem a Bardet, empresa capdavantera en el transport de viatgers per carretera.

Bardet disposa d'una àmplia flota, des del confortable microbús de 16 places fins a l'autocar de 71 places.

Seguiment GPS de l'autocar en tot moment!

Pin It on Pinterest