Les colònies d’estiu AMPA s’estan posant de moda! Aquest estiu ja hi ha moltes AMPA, AFA i altres associacions de famílies que han organitzat unes colònies d’estiu per als nens i nenes de l’escola o l’institut. Són colònies en dies de vacances amb el grup classe habitual però sense pares, mares ni mestres.

Sovint els infants i joves estan acostumats a relacionar-se amb els seus amics i amigues de l’escola en un context exclusivament acadèmic, excepte en el moment de les colònies escolars que moltes escoles promocionen.

Per això és important poder-los oferir altres espais de lleure, com el casal o les colònies d’estiu, en els que com a grup classe puguin trobar noves connexions i noves maneres de passar-ho bé junts en un entorn natural. Són colònies que afavoreixen la participació, l’autonomia, la resolució de conflictes…

Aquesta nova fórmula de colònies d’estiu permet que els infants puguin gaudir de l’estiu amb els seus companys i companyes de l’escola, cosa que afavoreix la cohesió de grup, els vincles emocionals i la convivència.

Colònies que els faran créixer, canviar, evolucionar, descobrir el món i ser més feliços.

Molt bon estiu!

QUÈ ESTÀS BUSCANT?

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai