El proper dijous dia 3 de març és el Dia Internacional de la Natura i ho celebrarem a prop de 40 escoles on gestionem el temps del migdia.

Es realitzaran diverses activitats de lleure relacionades amb la natura com la creació d’horts escolars, la plantada d’arbres al pati o la realització de tallers de natura.

Totes aquestes activitats reforcen la tasca de l’educació per a la sostenibilitat, que és un dels eixos de l’educació en valors de Fundesplai al temps del migdia.

I vosaltres, com celebrareu el Dia Internacional de la Natura?

close

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai