El proper dijous dia 3 de març és el Dia Internacional de la Natura i ho celebrarem a prop de 40 escoles on gestionem el temps del migdia.

Es realitzaran diverses activitats de lleure relacionades amb la natura com la creació d’horts escolars, la plantada d’arbres al pati o la realització de tallers de natura.

Totes aquestes activitats reforcen la tasca de l’educació per a la sostenibilitat, que és un dels eixos de l’educació en valors de Fundesplai al temps del migdia.

I vosaltres, com celebrareu el Dia Internacional de la Natura?

close

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai