El 2019 ha estat un any intens al blog del Món Escolar!

Hem parlat, analitzat i oferit recursos sobre una gran varietat de temes relacionats amb la nostra tasca d’educació en el lleure dins el marc escolar: temps educatiu del migdia, educació per la sostenibilitat, colònies escolars, petita infància, sortides d’un diaprojectes de transformació de patis escolars, recursos per la igualtat de gènere i per prevenir el bullying en el marc de la proposta educativa enCORatja’t, i també hem presentat la nova proposta educativa nuSOS sobre ciutadania global, aportant recursos per aprofundir en la temàtica de les migracions amb els infants i joves.

Aquí tens la selecció d’entrades més llegides durant el 2019 (publicades el 2019):

1. Canvi climàtic a l’aula: recull de 8 guies didàctiques

Canvi climàtic a l’aula: recull de 8 guies didàctiques

2. Recull de jocs, contes i activitats artístiques per la Pau i la no-violència

Recull de jocs, contes i activitats artístiques per la Pau i la no-violència

3. 5 activitats que triomfen als casals d’estiu

5 activitats que triomfen als casals d’estiu

4. Com calcular la petjada ecològica

Com calcular la petjada ecològica

5. 9 activitats pel 8 de març a l’escola i l’esplai

9 activitats pel 8 de març a l’escola i l’esplai

Entrades més llegides durant el 2019 (publicades amb anterioritat)

I pel 2020 tenim un munt de sorpreses a punt de sortir del forn! Seguim creant continguts i recursos per a totes les persones, com tu, interessades en l’educació en el lleure. Gràcies per acompanyar-nos en aquesta aventura apassionant!

close

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai