Ahir 20N va ser el Dia dels Drets dels Infants i ho vam celebrar amb els infants dels menjadors escolars que gestionem, de la mateixa manera que ho vam celebrar el cap de setmana als esplais.

Amb una gran CORacció (entre d’altres activitats), i basant-nos en la proposta educativa d’enguany EnCORatjat, vam reivindicar el Dret al Lleure i a jugar conjuntament amb els Drets de la Igualtat, la No discriminació i la No violència.

En aquest enllaç podeu llegir el manifest de la jornada: Manifest 20N Fundesplai.

Moltes gràcies a tots els nens i nenes i a totes les escoles que vau participar-hi!

Recull de premsa sobre l’acte dels Drets dels Infants

 

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai

  • No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!