Ahir 20N va ser el Dia dels Drets dels Infants i ho vam celebrar amb els infants dels menjadors escolars que gestionem, de la mateixa manera que ho vam celebrar el cap de setmana als esplais.

Amb una gran CORacció (entre d’altres activitats), i basant-nos en la proposta educativa d’enguany EnCORatjat, vam reivindicar el Dret al Lleure i a jugar conjuntament amb els Drets de la Igualtat, la No discriminació i la No violència.

En aquest enllaç podeu llegir el manifest de la jornada: Manifest 20N Fundesplai.

Moltes gràcies a tots els nens i nenes i a totes les escoles que vau participar-hi!

Imatges inoblidables d’una jornada inoblidable

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai