Avui és el Dia Mundial de l’Alimentació i ho hem celebrat a les escoles on gestionem el Temps Educatiu del Migdia.

L’alimentació saludable a l’etapa escolar és la base de la prevenció de problemes de salut com l’obesitat o les malalties cardiovasculars, prioritzant la Dieta Mediterrània i els productes frescos, de temporada, ecològics i de proximitat.

És important que tots els agents educatius dels infants i joves tinguem clara la importància d’educar per a uns bons hàbits alimentaris i saludables que es basin en la nova piràmide dels aliments.

Avui, a totes les escoles on gestionem el Temps Educatiu del Migdia els infants han gaudit d’activitats de lleure relacionades amb l’alimentació saludable com: el memory de l’alimentació, el joc de la piràmide dels aliments, el twister de l’alimentació, taules barrejades per fer una macedònia, experiències sensorials amb aliments, el pilla-pilla de greixos i sucres…

I tot això per què? Doncs per seguir fent, com fem cada dia, educació per una alimentació saludable i equilibrada.

I seguirem tota la setmana fent activitats per celebrar el Dia Mundial de l’Alimentació.

Activitats Dia Mundial Alimentació

 

 

 

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.
close

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai