Avui estem de celebració! És del #DiaMundialInfància i es compleixen 30 anys de la Convenció sobre els Drets de l’Infant. Així doncs, és un dia molt important i, tot i que han passat 3 dècades des de la convenció, volem posar en manifest que encara queda molt camí a recórrer a Catalunya i arreu del món perquè tots aquests #DretsdelInfant es facin totalment efectius.

Aquest any ha estat la proposta educativa de Nusos, per la ciutadania global la que ha tematitzat moltes de les activitats que s’han dut a terme en diverses escoles i esplais amb els que treballem amb el lema #30nusospelsdrets com a repte col·lectiu de la proposta educativa. Podeu veure, seguidament, com de xules han quedat les fotografies del gran dia d’avui! Moltes gràcies a tots els nens i nenes que han participat!

> Aquí podeu veure el Manifest 20N de Fundesplai

Imatges inoblidables de la gran jornada d’avui!

Si t’ha agradat aquesta entrada, comparteix a les xarxes!

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai

  • No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!