El proper 1 de gener es farà efectiva la unió entre Fundesplai i la Fundació Paidos, una entitat sense afany de lucre, amb més de 17 anys d’experiència, que té per objectiu desenvolupar projectes educatius a Sant Cugat del Vallès. La Fundació Paidos està present en 10 escoles, gestionant menjadors escolars, extraescolars i casals.

Per la seva trajectòria, pel seu estil de treball en xarxa amb les entitats del territori i pels seus valors, s’han guanyat ser referents davant les AMPAs, l’Ajuntament i les organitzacions de Sant Cugat del Vallès.

Precisament, aquest procés de confluència entre Fundesplai i la Fundació Paidos respon al fet que les dues fundacions comparteixen uns mateixos objectius, valors i una manera d’entendre l’educació com a motor de canvi social, i la passió i la implicació emocional com a premisses per intervenir i interactuar amb la infància.

La unió de Fundesplai i la Fundació Paidos, no només representa una suma, sinó que permet multiplicar el potencial per assolir la missió de treballar a favor de l’educació dels infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai