La combinació de iogurt amb fruita és ideal, ja sigui per esmorzar, berenar o per postres. És per això que cal aprofitar les fruites que hi ha cada estació per combinar-les amb el iogurt i notar els gustos de la temporada. En aquest cas et volem proposar de fer una copa de iogurt amb magrana i mandarina, la vitamina C correrà per les venes! Endavant!

Aquesta recepta forma part del recull de receptes de l’aliment de temporada del mes de novembre.

INGREDIENTS

  • 1 Iogurt cremós
  • 1 Mandarina
  • 1/2 Magrana
  • Granola, fruits secs o algun cereal
  • 1 Culleradeta de mel
Copa de magrana,mandarina i iogurt Fundesplai rodona

PREPARACIÓ

  1. Per tal de poder dur a terme aquesta recepta, primer de tot cal pelar la magrana i treure’n els grans que farem servir.
  2. Tot seguit aboca en un got o una copa el iogurt cremós que hagi escollit.
  3. Ara pela la mandarina i afegeix els grills sobre el iogurt, creant una nova capa.
  4. Seguidament fes el mateix amb la magrana, afegeix els grans sobre la mandarina, tot creant una capa més. Visualment és espectacular!
  5. I per últim si vols, se li pot afegir algun tipus de cereal, fruits secs o granola que li donarà un toc més cruixent.
  6. Si vols endolcir una mica aquest iogurt, afegeix una culleradeta de mel. I llest! Bon profit!

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai