Avui a totes les escoles on gestionem el Temps Educatiu del Migdia hem celebrat el Dia dels Drets dels Infants.

Aquest any, en el marc de la proposta educativa Encoratja’t, hem fet una acció simultània a tots els menjadors escolars per reivindicar el dret a la diversitat afectiva, a la no discriminació i a la cultura de Pau.

Hem fet jocs i activitats emmarcats en aquest context i un dels moments principals de la jornada ha estat la pintada d’algun element del pati de l’escola o d’un mural amb la bandera LGTBI per fer visible el dret a la diversitat afectiva i sexual.

En aquest enllaç podeu llegir el manifest de Fundesplai pels Drets dels Infants: Manifest 20N Fundesplai.

I aquí teniu un vídeo sobre la diversitat afectiva i sexual que us encantarà!

Aquí us deixem un recull d’imatges d’aquesta jornada tan especial:

#encoratjatxladiversitat
#dretaladiversitat
#lgtbi

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai

  • No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!