Rentar-se les mans amb aigua i sabó és un petit gest quotidià, però molt important per mantenir uns bons hàbits d’higiene que ajudin a evitar la propagació de malalties. Amb els infants és especialment important treballar aquest hàbit per tal de consolidar-lo.

Per aquest motiu, el passat dia 15 d’octubre es va celebrar el Dia Internacional de Rentar-se les Mans a tot el món. Des de l’àrea de programes escolars de Fundesplai es va organitzar una acció conjunta en més de 50 escoles per tal de plasmar la gran feina que es fa en el temps del migdia en els hàbits d’higiene amb els infants: cada escola farà una fotografia conjunta amb nenes i nens rentant-se les mans i posteriorment es farà un gran mosaic amb totes elles.

Aquesta acció es va complementar amb diferents jocs i tallers per sensibilitzar a nenes i nens sobre la importància de la higiene per evitar la propagació de malalties.

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai