Vivim una emergència climàtica, social i sanitària que condiciona i posa en perill el nostre present i el futur. És el moment d’actuar i de començar a fer canvis en el nostre dia a dia per tal de posar el nostre granet de sorra en aquesta gran lluita. És per això que et presentem la nova Exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA, una exposició temporal de més de 1500 m² que convida a mobilitzar-nos i comprometre’ns per millorar el sistema alimentari actual per un demà més just, sostenible i saludable i s’emmarca dins la capitalitat de Barcelona per l’alimentació sostenible. Una exposició ideal per a infants i joves, per a sortides escolars i altres grups educatius.

Exposició MENJA ACTUA IMPACTA

UNA EXPOSICIÓ IDEAL PER A GRUPS ESCOLARS

Aquesta exposició és ideal per persones grans i petites, per tal de prendre consciència de les problemàtiques del sistema alimentari actual per a la nostra salut i la del planeta, i trobar solucions per poder tenir una dieta més sostenible i saludable.

És una molt bona exposició per fer amb l’escola o l’esplai per tal de tractar el tema de l’alimentació. Es podrà gaudir de visites guiades per grups i d’un munt d’activitats adaptades a les diferents edats dels infants i joves. Tots els infants i joves hi són benvinguts, Cicle Inicial, Cicle Mitjà i Cicle Superior, ESO, Batxillerat, Cicles formatius,… moltes propostes per aprendre, prendre consciència i actuar!

XXSS JORNADA DE PORTES OBERTES PER A MESTRES

EXPLORA LES ACTIVITATS

Si visites l’exposició, de ben segur que tu, i els teus i les teves alumnes quedaran al·lucinats. Si vols aprofundir més en l’experiència i en alguna activitat, et proposem que facis un cop d’ull a les activitats organitzades per cursos.

Totes les activitats es basen en una diversitat de metodologies didàctiques, que han estat dissenyades en col·laboració amb entitats expertes en les temàtiques, i que estan dinamitzades per un equip d’educadors format i especialitzat. Així que aprofita i participa amb el teu grup d’alguna de les activitats!

Activitats cicle incial exposició
Activitats cicle mitjà exposició
Activitats cicle superior exposició

ON ES FA L’EXPOSICIÓ?

L’exposició es fa al nou edifici de Centre Esplai (Carrer del Riu Anoia, 42-54 08220 el Prat de Llobregat), un edifici pensat expressament per poder fer grans exposicions innovadores i interactives.

Es pot arribar fàcilment a l’exposició tant en transport públic com en transport privat. Escull la teva opció, recorda intentar que sigui la més sostenible d’entre les teves possibilitats.

ACCESSIBILITAT

Les instal·lacions de l’exposició i les activitats són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

L’espai està pensat perquè la mobilitat per a persones amb cadira de rodes o bé amb cotxet de nadó pugui gaudir de l’exposició lliurement.

EXPLORA ELS CONTINGUTS I RECURSOS

Si vols treballar més en profunditat el tema de l’alimentació saludable i sostenible, t’animem que exploris els recursos que trobaràs al web de l’exposició. Hi trobaràs eines com entrevistes, vídeos o articles entre d’altres. Et serà útil per poder investigar i explicar més algunes de les temàtiques amb els infants i joves.

AIXÍ HA SIGUT LA INAUGURACIÓ

El dia 20 de novembre es va dur a terme la inauguració de l’exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA. Un acte festiu que va anar acompanyat d’activitats, jocs, actuacions de colles castelleres i de gegants, de menjar sostenible i saludable, i sobretot de moltes ganes d’emprendre aquest nou projecte educatiu d’impacte.

Menjar canvia el món Fundesplai
Inauguració exposició Fundesplai
Interacció exposició Fundesplai
MenjaActuaImpacta_zona grups
Exposició Menja Actua Impacta Fundesplai
raco joc simbolic inauguracio_2

No et perdis aquesta exposició!
I si t’ha agradat… comparteix-la a les xarxes!

T’organitzem una sortida escolar?

Fem sortides d'un dia de moltes temàtiques diferents, a les cases de colònies o de Km0, que vol dir que us acompanyarem en la descoberta de l'entorn natural proper a l'escola. Tenim sortides específiques per a cada edat: des d'infantil fins a Batxillerat. Ens adaptem a les necessitats de cada escola.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai