Tothom sap que els raviolis agraden, i molt! Però i si plantegem de fer uns raviolis de remolatxa? Estigues atent/a per aquesta recepta, perquè no et deixarà indiferent.

Aquesta recepta forma part del recull de receptes amb remolatxa del mes de desembre.

INGREDIENTS

  • 3 remolatxes (depenent de la mida)
  • Mató
  • Un polsim de sal
  • Un polsim de pebre
  • Ratlladura de llimona
  • Oli d’oliva verge extra
Raviolis remolatxa rodona Fundesplai

PREPARACIÓ

  1. El primer pas serà el de coure les remolatxes. Cal deixar-les coure fins que quan es punxin estiguin tendres, això dependrà de la mida del tubercle.
  2. Mentre es refreden les remolatxes aprofita per fer el farcit. En un bol es posa el mató, s’hi afegeix la ratlladura de llimona, un polsim de sal i de pebre i el raig d’oli.
  3. Ara cal barrejar-ho bé perquè quedi una pasta homogènia, i es reserva.
  4. És el moment de preparar el ravioli. Per això cal pelar la remolatxa i tallar-la a rodanxes molt fines i amb forma rodona. Es pot fer amb un tallapastes si se’n té.
  5. El següent pas és el de muntar els raviolis. Es posa una rodanxa de ravioli al plat i amb una cullereta s’afegeix una mica de la barreja del mató. Seguidament, es posa l’altra capa de ravioli a sobre, i es tanca.
  6. Si sobra remolatxa, es pot triturar amb una mica d’aigua, i finalment afegir-la per sobre els raviolis, a mode de salsa.
  7. I ja estan els raviolis de remolatxa llestos!

 

Vols aprendre a fer més receptes amb remolatxa? Fes un cop d’ull a la nostra entrada: El desembre és temporada de remolatxes!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai