Ahir 8 de març vam celebrar el Dia de la Dona amb un munt d’activitats educatives i molt divertides per reivindicar i educar en la igualtat de gènere al Temps Educatiu del Migdia.

A partir de la coeducació eduquem pel respecte a la diversitat i la individualitat dels nens i les nenes independentment del seu gènere. Eduquem per aturar els estereotips i els costums sexistes, afavorir la igualtat d’oportunitats i l’esperit crític en els infants i  joves.

Aquí pots veure un recull d’imatges de les activitats del Dia de la Dona al Temps Educatiu del Migdia Fundesplai. #8M

El 8M com cada dia de l’any, eduquem per la igualtat de gènere. Suma’t a la coeducació! Aquí trobaràs moltes idees d’activitats per a fer amb infants d’Infantil, Primària i Secundària:

 

Recull d’activitats per la igualtat de gènere a l’escola i l’esplai

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai