Aquesta és una setmana reivindicativa per a la igualtat de gènere a nivell internacional i també a les escoles i els esplais, ja que el dijous 8 de març és el dia de la dona treballadora.

Durant tota la setmana, a les escoles on gestionem el menjador escolar i als esplais, els infants i joves participen a la Gimcana de les dones enCORatjades.

Des d’aquí convidem a totes les escoles a fer la Gimcana durant aquest dies o qualsevol dia de l’any.

Durant aquesta setmana celebrem el #8M, i com totes les setmanes de l'any, eduquem per la igualtat de gènere i la violència zero. Aquí trobareu una gimcana i altres recursos per la coeducació a l'escola i l'esplai #DiaDones18 #EnCORatjat Click To Tweet

Una Gimcana per reforçar la igualtat de gènere

Amb la Gimcana de les Dones EnCORatjades pretenem mobilitzar als infants, joves, famílies, equip educatiu i comunitat en general a favor de la igualtat de gènere.

La Gimcana dóna visibilitat a dones rellevants en diferents àmbits (esportiu, artístic, científic, social, personal), ja que moltes vegades queden invisibilitzades i no són prou valorades.

A més a més, a través d’aquesta gimcana, seguim reforçant els valors de la proposta educativa EnCORatjat: estima, respecte, empatia, solidaritat, llibertat, diversitat i coratge.

A partir de diferents proves i jocs relacionats amb cada un dels àmbits, els nens i les nenes aniran descobrint la vida de 12 dones rellevants i podran reflexionar també sobre les dones extraordinàries que ens envolten en el dia a dia.

Us animeu a fer la gimcana de les dones encoratjades a la vostra escola?

Activitats 8M 2019 – Abracadabra: Dona Encoratjada!!

Pel Dia Internacional de la Dona 2019 hem preparat un projecte de 9 activitats amb el fil conductor de les Bruixes i Sanadores, per posar en valor els sabers de la cura associats tradicionalment al gènere femení.

9 activitats pel 8 de març a l’escola i l’esplai

Altres recursos educatius pel Dia de la Dona

Pin It on Pinterest