El 8 de març és el dia de la dona treballadora. Durant tota la setmana, a les escoles on gestionem el menjador escolar i als esplais, els infants i joves participen a la Gimcana de les dones enCORatjades.

Des d’aquí convidem a totes les escoles a fer la Gimcana durant aquest dies o qualsevol dia de l’any.

Durant aquesta setmana celebrem el #8M, i com totes les setmanes de l'any, eduquem per la igualtat de gènere i la violència zero. Aquí trobareu una gimcana i altres recursos per la coeducació a l'escola i l'esplai #DiaDones18 #EnCORatjat Click To Tweet

Una Gimcana per reforçar la igualtat de gènere

Amb la Gimcana de les Dones EnCORatjades pretenem mobilitzar als infants, joves, famílies, equip educatiu i comunitat en general a favor de la igualtat de gènere.

La Gimcana dóna visibilitat a dones rellevants en diferents àmbits (esportiu, artístic, científic, social, personal), ja que moltes vegades queden invisibilitzades i no són prou valorades.

A més a més, a través d’aquesta gimcana, seguim reforçant els valors de la proposta educativa EnCORatjat: estima, respecte, empatia, solidaritat, llibertat, diversitat i coratge.

A partir de diferents proves i jocs relacionats amb cada un dels àmbits, els nens i les nenes aniran descobrint la vida de 12 dones rellevants i podran reflexionar també sobre les dones extraordinàries que ens envolten en el dia a dia.

Us animeu a fer la gimcana de les dones encoratjades a la vostra escola?

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai