El mes de gener té una data molt important en el món educatiu, i és el DENIP: el Dia Escolar per la No-Violència i la Pau que se celebra el 30 de gener.

A les escoles on portem el Temps Educatiu del Migdia celebren aquest dia cada any, un moment per reflexionar sobre la situació actual de conflictes, la importància de la tolerància, el respecte cap als altres i la perseverança per viure en una societat solidària i en Pau.

Si t’interessa trobar recursos i activitats per celebrar el DENIP, pots fer un cop d’ull al conjunt de recursos que tenim relacionats amb la Pau.

EL DENIP AL TEMPS EDUCATIU DEL MIGDIA

RECURSOS PER TREBALLAR LA PAU

Si t’ha agradat aquesta entrada, comparteix-la a les xarxes!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai