Els dies 3 i 5 de novembre van tenir lloc les jornades sobre bones pràctiques dels esplais contra el fracàs escolar que va organitzar Fundesplai i on van participar 7 entitats que organitzen activitats de suport a l’escolaritat

Aquest seminari, que es va fer al Centre d’Esplai Pubilla Cases – Can Vidalet (Esplugues – L’Hospitalet de Llobregat) va tenir per objectiu analitzar aquestes activitats i identificar els principals reptes que tenen en comú.

Es va destacar millorar la comunicació amb les famílies i l’escola per treballar de manera més coordinada, la necessitat de més recursos per poder augmentar l’atenció personalitzada i el reforç de l’autoestima de nenes i nens que participen en aquests espais. A banda, es va donar a conèixer el projecte “Èxit” que impulsa la Fundació Marianao des de fa més de 10 anys.

També van comptar amb un taller per ampliar recursos didàctics en llengua i matemàtiques de la mà de les professores Pepa Carreras i Rosabel Casajuana de l’Associació de Mestres i Professorat jubilat RELLA, una col·laboració que es vol impulsar per seguir intercanviant experiències, compartir recursos didàctics i seguir rebent assessorament.

El seminari va comptar amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Pin It on Pinterest