Un any més, al Temps educatiu de Migdia de les nostres escoles, hem treballat, parlat i reivindicat el dia 8 de març: el Dia de la Dona. Durant tota la setmana els infants participants del Temps Educatiu de Migdia han estat fent activitats, dinàmiques, reflexions, manualitats i jocs relacionades amb la igualtat de gènere i la coeducació.

Durant aquests dies s’intensifica aquesta tasca reivindicativa, però cal tenir clar que aquesta lluita es fa dia a dia amb tots els nostres projectes educatius, on el respecte, la igualtat, empatia i empoderament són claus perquè els nostres infants creixin i siguin ciutadanes i ciutadans d’un món millor.

El nostre ventall d’activitats i recursos relacionats amb la igualtat de gènere permeten als equips tenir eines per treballar amb els infants a les escoles i als esplais.

Així ho han celebrat a les escoles! Moltes gràcies equips i infants per fer-ho possible!

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai