Avui 21 de setembre és el Dia Internacional de la Pau. I avui més que mai és un dia per commemorar i enfortir els valors de la Cultura de Pau, del diàleg, l’escolta, la democràcia, la convivència, la tolerància i la solidaritat.

Us hem fet una selecció d’idees, recursos i activitats per enfortir la Cultura de Pau al vostre centre educatiu, tant a l’escola com a l’esplai.

Us animem a què feu servir aquests recursos i treballeu per la Pau no només avui ni el 30 de gener (El Dia Escolar de la No-violència i la Pau – DENIP), sinó cada dia de l’any, en totes les accions amb les infants i joves.

Saber dialogar, saber conviure, ser democràtics i democràtiques, escoltar els altres, ser empàtics i empàtiques, tolerants, solidaris i solidàries, no sexistes, pacífics i pacífiques… són valors i maneres de relacionar-se que acompanyaran als infants tota la vida i probablement els apoderin i els ajudin a resoldre pacíficament els conflictes que puguin tenir amb els seus companys i companyes, afavorint la convivència i fent prevenció del bullying o assetjament.

Us convidem especialment a fer un cop d’ull a la proposta educativa Encoratja’t per la igualtat de gènere i la violència zero.

Eduquem per la Pau i la no violència per a una societat més justa, democràtica i solidària Share on X

Si t’ha agradat aquesta entrada, comparteix-la a les xarxes! 😉

☮️ Eduquem per a la Pau i la no violència.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai