Durant el mes de gener i febrer hem estat duent a terme formacions internes als equips educatius del Temps Educatiu del Migdia. Aquestes sessions formatives s’emmarquen dins la proposta educativa MENJAR CANVIA EL MÓN, sobre l’alimentació saludable i sostenible, que ses desenvolupa als nostres esplais i escoles on portem el menjador escolar.

En el nostre Temps Educatiu del Migdia, o menjador escolar, apostem per una alimentació saludable i de qualitat, garantint en tot moment la higiene, la seguretat alimentària i la sostenibilitat. Prioritzem productes de temporada i proximitat i eduquem en hàbits alimentaris saludables. Aquestes formacions formen part del pla de formació contínua dels equips educatius i de cuina per aconseguir els nostres objectius educatius.

Durant el 2021 vam fer una nova adaptació dels menús escolars per aconseguir una dieta dels infants més sostenible, reduint significativament el nostre impacte ecològic. Ara, amb aquestes formacions, hem anat una mica més enllà perquè monitores i monitors aprofundeixin en l’alimentació saludable i sostenible, aprenguin noves tècniques i metodologies lúdiques, i reforcin estratègies educatives.

Hem reforçat dinàmiques i activitats relacionades amb MENJAR CANVIA EL MÓN, hem aprofundit en la conceptualització i hem reforçat altres aspectes com aprofitar el potencial que té l’entorn físic del menjador escolar perquè sigui un ambient saludable i educatiu per ell mateix.

Amb totes aquestes mesures volem aconseguir que la proposta educativa MENJAR CANVIA EL MÓN impregni a tota la comunitat educativa de les escoles on estem presents, començant pels infants i les seves famílies, monitores i monitors, l’equip docent… d’aquesta manera anem avançant per aconseguir una societat amb millors hàbits alimentaris per a la salut personal i planetària.

formacio_escoles_migdia_4 Fundesplai
formacio_escoles_migdia_3Fundesplai
formacio_escoles_migdia_2 Fundesplai
formacio_escoles_migdia_1 Fundesplai

Altres articles relacionats amb el menjador escolar

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai