El 8 de març és el Dia Internacional de les Dones o el Dia de la Dona Treballadora i un any més, reivindiquem, sensibilitzem i eduquem els infants i joves en la igualtat de gènere, per trencar estereotips, erradicar la violència de gènere i educar per a una societat més justa i igualitària. Amb les activitats coeducatives eduquem per la igualtat d’oportunitats entre dones i homes. Perquè al Temps Educatiu del Migdia, com a totes les nostres activitats, la coeducació és la nostra manera de fer.

Avui, en el context de la proposta educativa Menjar Canvia el Món i també de la proposta EnCORatja’t, et presentem 5 activitats relacionades amb l’alimentació i la igualtat de gènere.

Són activitats que posen en valor el rol de les dones en la pagesia, l’agricultura, la cuina, les tasques de la llar i de cura. Visibilitzem la importància de les dones en diferents àmbits i eduquem per trencar estereotips de gènere i desenvolupar l’esperit crític.

Cada dia és 8 de març! ♀️

Dones, pageses i enCORatjades

Les dones agricultores

Qui fa què?

Les dones als anuncis

Dones rurals

Altres recursos per al Dia de la Dona

Aquestes activitats estan relacionades amb la proposta educativa Menjar Canvia el Món, sobre l’alimentació saludable i sostenible, i EnCORatja’t, sobre la igualtat de gènere i la no violència. Són propostes educatives que impregnen les nostres activitats de lleure a les escoles (Temps Educatiu del Migdia, acollides i extraescolars,…), als esplais, i que van molt més enllà, deixant petjada a la nostra estructura i a tots els nostres projectes i accions. Les propostes educatives són una eina per a nosaltres de transformar la societat a través de l’educació en el lleure i caminar cap a un món millor. Les coneixies?

Si t’ha agradat aquesta entrada, comparteix a les xarxes!

Que cada dia sigui 8M! ♀️

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai