Quasi totes les fruites són ideals per menjar en format de batut. A part de ser una forma fàcil de menjar, també és ràpida i atractiva. Si poses un batut davant un infant o un adult/a segur que se’l prendrà sense dubtar-ho! I això és el que et presentem nosaltres, un batut de magrana i plàtan.

Aquesta recepta forma part del recull de receptes de l’aliment de temporada del mes de novembre.

INGREDIENTS

  • 1 Magrana
  • 1/2 Plàtan
  • Suc de taronja
  • Llet de vaca o llet vegetal (la que més agradi)
Batut de magrana i gerds fundesplai rodona

PREPARACIÓ

  1. El primer pas és pelar la magrana i extreure’n tots els grans. Si vols en pots guardar alguns per decorar al final.
  2. Tot seguit pelem el mig plàtan i el tallem a trossos.
  3. Ara és el moment d’esprémer el suc de mitja taronja (recorda que té moltes vitamines).
  4. I seguidament s’afegeix tot a la batedora, la magrana, el plàtan i el suc de taronja, i hi afegim la llet. Recorda que pot ser de qualsevol tipus, depenent del tipus de llet vegetal que hi posis ja pot endolcir la barreja final, si no és així i ets llaminer, pot afegir una mica de sucre.
  5. Un cop està ben batut, només cal posar-lo en un got, posar quatre grans de magrana per sobre, i ja tens el batut llest! Boníssim!

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai