Ha arribat l’estiu, el curs escolar s’ha acabat, i les nostres activitats de lleure d’estiu comencen a estar en marxa! Casals, colònies, campaments… més de 82.000 places per a infants i joves! I aquest any, més de 8.000 beques atorgades…. perquè seguim reivindicant la igualtat d’oportunitats, especialment en les activitats d’estiu. Que cap infant es quedi sense colònies o casals!

Els nostres casals d’estiu, són espais de lleure, diversió i aprenentatge que permeten als nens i nenes gaudir d’unes activitats d’estiu de qualitat. Proposem activitats als infants i adolescents basades en la participació activa, la pluralitat, el joc, la recerca, la creativitat i el vincle amb la natura, sempre relacionat amb els nostres valors base i amb un centre d’interès, que aquest estiu 2023 és el moviment.

UN ESTIU EN MOVIMENT!

És la proposta pedagògica per les activitats d’aquest estiu 2023. A través del moviment, activitats dinàmiques i jocs els infants i joves viuran aventures plenes d’acció per la seva salut personal i la del planeta. Aquesta proposta es divideix en 3 eixos d’animació diferents segons les franges d’edat (Infantil, Primària i Secundària).

Totes aquestes activitats permeten als infants gaudir de noves experiències, assumir nous reptes, aprendre de forma divertida, contribuir a un món millor i suavitzar el ritme frenètic que s’ha dut al llarg del curs.

  • Infantil – Els meravellosos animals de Terrastranya: una illa molt peculiar presenta una situació molt estranya, tots els animals han desaparegut i caldrà que els infants ajudin l’Osvald a trobar tots els animalons.
  • Primària – Kuyuy, una aventura bestial: una caixa misteriosa que inclou un joc per viure una aventura bestial, portarà els infants a descobrir diferents territoris a través de reptes i proves.
  • Secundària: els casals pels més grans se centren en activitats d’Aprenentatge Servei (APS). Es vincula la intencionalitat pedagògica i la solidària a través de projectes amb infants, la natura, gent gran…

>> Pots fer un cop d’ull a la proposta d’enguany >>

UN TASTET DE LES ACTIVITATS DELS CASALS…

casals estiu Fundesplai samarretes
casals estiu Fundesplai samarretes
casals estiu Fundesplai samarretes
casal d'estiu Fundesplai 2023_13 piscina
casal d'estiu Fundesplai 2023_13 piscina
casal d'estiu Fundesplai 2023_13 piscina
casal d'estiu Fundesplai 2023_12
casal d'estiu Fundesplai 2023_12
casal d'estiu Fundesplai 2023_2
casal d'estiu Fundesplai 2023

TAMBÉ ET POT INTERESSAR…

Si t’ha agradat, comparteix-la a les xarxes!

Vols que t’organitzem un casal?

Els nostres casals d’estiu, de primavera o d’hivern s’adapten al Projecte Educatiu del Centre i els preparem en estreta col·laboració amb l’escola i l’AMPA o AFA. Fem casals per a totes les edats, des de casals per a escoles bressol fins a Infantil, Primària i Secundària.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai