L’estiu s’acaba, les vacances també, i és hora de posar-nos les piles per començar un nou curs ple d’energia, de diversió, de valors i d’educació!

Totes i tots sabem que la preparació del curs escolar no és fàcil, és per això que nosaltres et donem idees per poder fer durant el curs, en forma de sortides d’un dia, de tallers a l’escola, d’activitats en anglès, de colònies escolars i de treballs de síntesi. Un ampli ventall de propostes entre les quals escollir les que més s’adiguin als interessos de la teva escola.

Varietat de d’activitats de lleure per a Infantil, Primària i Secundària  i sempre amb un important valor social, educatiu, ambiental i de coherència amb els nostres valors. Descobreix la nostra manera d’educar.

Des de Fundesplai treballem perquè l’educació en el temps de lleure sigui d’alta qualitat i accessible per a tothom, que tots els infants i joves puguin participar de sortides, colònies, tallers, activitats extraescolars… Nosaltres ja tenim tots els projectes en marxa per donar-te les millors eines i serveis educatius! No els deixis perdre!

DESCOBREIX ELS NOSTRES SERVEIS

Una dieta saludable i un temps educatiu del migdia inclusiu i de qualitat.

Sortides escolars per explorar la natura.
També en anglès

Ampli ventall de tallers per fer a l’escola.
També en anglès

Experiències educatives a la natura.
També en anglès

Activitats fora de l’horari lectiu per
millorar el desenvolupament de l’infant

Activitats en anglès per a totes les edats amb monitoratge nadiu

Xerrades per a famílies i AMPA per tal d’eixamplar el coneixement, eines i recursos

Millorar l’autonomia personal, facilitar la seva inclusió i sentir-se part del grup classe

Suport i acompanyament pel desenvolupament dels infants. També a l’estiu.

Programes per potenciar els hàbits saludables i les habilitats per la vida

Formacions a mida per a mestres i
professionals de l’educació

Gestió integral de casals d’estiu amb els
infants en el centre de l’acció educativa

T’INTERESSA ALGUN DELS NOSTRES SERVEIS?

Si vols programar alguna d’aquestes activitats o vols que te n’organitzem alguna, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Ens encanta que els infants puguin participar amb les nostres experiències, que els i les mestres i educadors/es puguin també gaudir de formacions i que les famílies se sentin recolzades en l’educació dels seus fills.

Pregunta’ns els teus dubtes i nosaltres te’ls resoldrem!

Si t’ha agradat aquesta entrada comparteix-la amb els teus companys i companyes
perquè tothom pugui gaudir dels nostres serveis!

close

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai