Totes i tots sabem que l’alimentació és un tema crucial en la vida de qualsevol ésser viu, i és que mantenir una bona alimentació és la clau per tenir una vida saludable i plena d’energia. Però a més a més,… sabies que a través de l’alimentació podem contribuir a millorar la salut del planeta? Podem reduir les emissions de CO2 en funció del que mengem, reduir la quantitat de residus, reduir l’impacte ambiental de la indústria alimentària…

Des de Fundesplai treballem perquè cadascun de nosaltres, els infants, els joves i les famílies, siguem agents de canvi per aconseguir una alimentació per a tothom més saludable i sostenible.

T’animem a que facis un cop d’ull a la nostra proposta educativa Menjar Canvia el Món, on pots trobar molta informació sobre l’impacte del sistema agroalimentari, recursos pedagògics, i activitats per poder fer a l’escola i a l’esplai amb els infants i així poder formar part d’aquest moviment de canvi. Perquè entre totes ho podem fer possible!

DIA MUNDIAL DE L’ALIMENTACIÓ

En motiu del Dia Mundial de l’Alimentació, que té lloc el 16 d’octubre, volem fer una recopilació de recursos que et poden ser molt útils per tal de treballar aquesta temàtica amb els infants de totes les edats.

Perquè sabem que l’educació té una gran força per canviar el sistema agroalimentari actual que genera tantíssimes desigualtats, té un gran impacte ambiental i es tradueix en una alimentació poc saludable i sostenible.

RECURSOS PEDAGÒGICS SOBRE L’ALIMENTACIÓ

Ja veus que hi ha moltes activitats possibles que pots fer a l’escola o a l’esplai, i és que és important que tractem aquest tema tan important. Volem que tothom pugui dur una alimentació sostenible, saludable i de qualitat!

Si t’ha agradat aquesta entrada, comparteix-la a les xarxes!

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai