Ja tenim aquí el DENIP 2020! Estàs a punt?

El Dia Escolar de la No-violència i la Pau – 30 de gener – és un dia molt important per a nosaltres i per a la majoria d’escoles. Cal que sumem esforços constantment per educar per la Pau i la no violència, enfortint els valors de la cura, el respecte i la solidaritat.

Des de Fundesplai creiem que tots els dies de l’any han de ser DENIP!

Per això t’oferim aquest recull de recursos amb idees i activitats d’alta qualitat que fomenten els valors de la Pau, la no-violència, la igualtat d’oportunitats i la ciutadania global. Hi ha activitats per a Infantil, per a Primària i per a Secundària, més llargues o més curtes, d’interior o exterior… tria i remena i segur que en trobaràs alguna per proposar al teu grup d’infants o joves.

A més a més, aquest any hem engegat la proposta educativa nuSOS per a la ciutadania global. A la web de nuSOS hi trobaràs també moltes activitats sobre migracions i refugi que et poden ajudar a preparar el DENIP i tots els altres dies de l’any 😉

Recull de jocs, contes i activitats artístiques per la Pau i la no-violència

10 activitats pel Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP)

12 recursos pedagògics per la no-violència i la Pau

El Dia Internacional de la Pau a l’escola i l’esplai

7 activitats i una Colla EnCORatjada per prevenir el bullying a l’escola i l’esplai

Si t’ha agradat aquesta entrada, comparteix a les xarxes! I que tinguis un bon DENIP!

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai

  • No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!