Les nostres receptes

Aquí podràs fer un tastet d’algunes de les nostres receptes amb aliments de temporada i de proximitat que tenen molt bona acceptació entre els infants. A casa en família, procurem sempre incloure’ls en el procés de preparació i cuina i intentem oferir varietat de colors i sabors. Aquestes són algunes de les receptes que elaborem per al Temps Educatiu del Migdia amb productes de temporada i proximitat. Vols aconseguir que mengin verdures i fruites? Prova les nostres receptes ideals per a nens i nenes!

Els llegums Fundesplai

AMB LLEGUMS

Tot l’any

carn vermella_reduccio_Fundesplai

POSTRES CASOLANES

Tot l’any

carn vermella_reduccio_Fundesplai

SENSE CARN VERMELLA

Tot l’any

carn vermella_reduccio_Fundesplai

AMB FRUITA SECA

Tot l’any

Alimentació saludable i sostenible

Al nostre Temps Educatiu del Migdia o menjador escolar apostem per una alimentació saludable i de qualitat basada en la dieta mediterrània, garantint en tot moment la higiene, la seguretat alimentària i el respecte per l’entorn. Els aliments s’escullen segons la seva qualitat nutricional, la temporada, la proximitat i la sostenibilitat. Eduquem pels hàbits alimentaris saludables a través del gust i de les nostres receptes i menús.

Necessites un menjador escolar?

Temps Educatiu del Migdia d’alta qualitat i proximitat. Alimentació sana i sostenible per als infants i joves. Ens coordinem amb l’escola, l’AMPA o AFA i ens adaptem al Pla Educatiu del Centre. Projecte pedagògic transformador i inclusiu. Suma’t als migdies per un món millor!!

El temps educatiu del migdia al blog

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai