Les nostres receptes

Aquí podràs fer un tastet d’algunes de les nostres receptes amb aliments de temporada i de proximitat que tenen molt bona acceptació entre els infants. A casa en família, procurem sempre incloure’ls en el procés de preparació i cuina i intentem oferir varietat de colors i sabors. Vols aconseguir que mengin verdures i fruites? Prova les nostres receptes ideals per a nens i nenes!

També hem preparat un receptari amb 50 receptes saludables i sostenibles fàcils de cuinar en família amb infants de totes les edats. Receptes molt atractives i molts consells i jocs! Preparem els fogons i … a cuinar!

Les receptes del receptari i moltes més!

Els llegums Fundesplai

AMB LLEGUMS

Tot l’any

carn vermella_reduccio_Fundesplai

POSTRES CASOLANES

Tot l’any

carn vermella_reduccio_Fundesplai

SENSE CARN VERMELLA

Tot l’any

carn vermella_reduccio_Fundesplai

AMB FRUITA SECA

Tot l’any

Alimentació saludable i sostenible

Al nostre Temps Educatiu del Migdia o menjador escolar apostem per una alimentació saludable i de qualitat basada en la dieta mediterrània, garantint en tot moment la higiene, la seguretat alimentària i el respecte per l’entorn. Els aliments s’escullen segons la seva qualitat nutricional, la temporada, la proximitat i la sostenibilitat. Eduquem pels hàbits alimentaris saludables a través del gust i de les nostres receptes i menús.

Necessites un menjador escolar?

Temps Educatiu del Migdia d’alta qualitat i proximitat. Alimentació sana i sostenible per als infants i joves. Ens coordinem amb l’escola, l’AMPA o AFA i ens adaptem al Pla Educatiu del Centre. Projecte pedagògic transformador i inclusiu. Suma’t als migdies per un món millor!!

El temps educatiu del migdia al blog

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *